Integritetspolicy

Trung Hoa Asien Livs AB förstår vikten att skydda din personliga integritet och har åtagit sig att säkerställa detta. Vår sekretesspolicy talar om hur vi använder personlig information som samlas in på denna webbplats. Vänligen läs denna integritetspolicy innan du använder webbplatsen eller skickar någon personlig information. Genom att använda webbplatsen godkänner du de metoder som beskrivs i denna integritetspolicy.

Insamling av information
För oss att behandla din beställning, vi samlar in personlig information, inklusive namn, postadress, e-post adresser, kreditkortsinformation, telefonnummer, etc., när uppgifterna frivilligt lämnats av våra besökare. De uppgifter du lämnar används för att uppfylla din begäran. Denna information är endast för orderhantering och kommunikation av Trung Hoa Asien Livs AB endast.

Skydda din information
På vår beställningssida, använder vår bank SSL (Secure Sockets Layer) för att säkerställa att din information erhålls ett säkert sätt. Trung Hoa Asien Livs AB vidtar rimliga säkerhetsåtgärder för att skydda information som samlas in, men vi kan inte hållas ansvariga för eventuell förlust av data från skadliga attacker till server eller databas av hackare.

Hantera din personliga information
Vi kommer inte att använda eller avslöja någon information om dig utan ditt medgivande, eller få tillgång till din kommunikation på vår hemsida, såvida inte

  • Krävs enligt lag;
  • För att genomföra våra användarvillkor; eller
  • För att skydda rättigheter eller egendom Trung Hoa Asien Livs AB.

Genom att beställa på nätet och bekräfta ditt godkännande av våra villkor, förklarar du att du är den person som anges på kreditkortet.

Trung Hoa Asien Livs AB kan skicka marknadsföring, nyhetsbrev och annat reklammaterial via e-post. Observera att all e-post och nyhetsbrev som skickas från Trung Hoa Asien Livs AB, kommer att innehålla en möjlighet att upphöra med ytterligare kommunikation.

Trung Hoa Asien Livs AB kommer inte avslöja eller sälja någon information till andra parter.


Integritets Kontaktinformation

Om du har några frågor, funderingar eller kommentarer om vår integritetspolicy kan du kontakta oss.